Protože na Vašem úspěchu a spokojenosti nám záleží

Služby nabízené našimi advokáty

Praxe našeho týmu se opírá o zkušenosti s poskytováním právního poradenství a právních služeb získané zejména v následujících právních oborech:

Nemovitostní právo

Odškodňování nemajetkové újmy

Obchodní právo a obchodní korporace

Občanské a rodinné právo

Pracovní právo

Ochrana osobních údajů (GDPR)

Odpovědnost státu za škodu a průtahy

Zdravotnické právo

Trestní právo

O nás

Ke každému klientovi přistupujeme pečlivě a s úctou. Naším cílem je vždy přinést konkrétní řešení šité na míru a zároveň poskytnout určitou přidanou hodnotu, a to za příznivé ceny bez zbytečných vícenákladů.

 

Bojujeme s tím, aby právní služby nebyly klienty vnímány jako nutné zlo, protože jsme stále přesvědčeni, že i advokáty můžete mít rádi.

Zakládáme si na vysoké kvalitě poskytovaných služeb
V oblasti odškodňování újmy si proto troufáme tvrdit, že s naší pomocí můžete dosáhnout vyššího odškodnění.
Poskytujeme komplexní řešení Vašich záležitostí
Identifikujeme právní problémy ve Vašem případě a nalezneme adekvátní řešení.
Právní služby poskytujeme co nejrychleji a nejefektivněji
Vždy si společně dohodneme lhůtu, v níž bude služba poskytnuta.
Poradíme Vám, ať jste kdekoliv
Právní služby poskytujeme zejména na území Prahy, ale s ohledem na potřeby klienta není překážkou je poskytovat v rámci celé ČR.
Zastoupíme Vás i v řízení před soudy, správními orgány (úřady) či při jednání s protistranou
Spolupracujeme s prověřenými notáři, exekutory, soudními znalci, účetními a daňovými poradci.

Pomáháme poškozeným při dopravních nehodách a pracovních úrazech po celé ČR.
Pomoci můžeme i Vám!

Aktuality:

Ochrana osobních údajů (GDPR) a kamerové systémy

Ochrana osobních údajů (GDPR) a kamerové systémy

Úřad pro ochranu osobních údajů minulý týden zveřejnil pracovní překlad pokynů Evropského sboru pro ochranu osobních údajů, týkajících se kamer a kamerových systémů. Nové pokyny detailně popisují požadavky obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) kladené na...

Pracovní úraz a přehled nároků zaměstnance při poškození na zdraví

Pracovní úraz a přehled nároků zaměstnance při poškození na zdraví

V tomto článku uvedeme přehled jednotlivých nároků náležejících zaměstnanci při zranění v souvislosti s pracovním úrazem. Pokud se Vám tedy stal pracovní úraz, při němž jste utrpěli nějaké zranění, a rádi byste se zorientovali v tom, na co máte ze zákona nárok, je...